Negoci familiar dins del món del tèxtil fundat a Manresa l’any 1933 pel Josep Serra Claret, sastre i músic ocasional. A part de la sastreria situada al carrer Born 11 de Manresa, en Josep Serra Claret se’l podia trobar sovint al cinema on tocava el piano musicant les pel.lícules mudes amb blanc i negre de la época.

El seu fill, Josep Maria Serra Boada decideix continuar amb la sasteria i a la vegada introdueix noves marques emergents de moda masculina cap a finals dels anys 60. És quan es casa amb la seva dona Montserrat Selvas Tarrés que tots dos decideixen incorporar marques de roba femenina de talla nacional i internacional a la ja mencionada sastreria.

Actualment les filles del matrimoni, la Judith i la Cristina Serra, estàn al capdavant del negoci familiar que no tan sols segueixen mantenint a Manresa sinó que a més a més han anat fent créixer també a Barcelona. Primer amb l’obertura de la botiga de dona i des del 2015 amb la inauguració de la botiga d’home. Totes dues situades al carrer de Provença, a pocs metres de l’emblamàtica Pedrera.